Fiska i Harvikadammen

Som medlem i Österby SFK får man fiska i Harvikadammen, det finns 2st klubb båtar som man får låna om man är medlem.

För att bli medlem gå in på sidan Bli Medlem och följ anvisning

För att boka båt gå in på sidan Låna Båt Harvikadamm

Pristagare KM Gädda 2019

Kommande tävlingar

KM GÄDDA onsdag 1 maj 2019 avgjord se hur det gick på sidan Resultat Tävlingar

KM METE 30 maj

mer info finns på sidan "Tävlingar"

Klassdraget 2019

Klubben kommer även i år med Ingvar Skönstrand i spetsen att arrangera klassdraget för 78 elever från Österbyskolan, det blir klass 4 a&b och 5 a&b som kommer få känna på å lära sig att meta.

Bokning av båt

Om man vill låna / boka båt, ring Raimo Esala 070 277 98 00.
Klubb båtarna ligger förtöjda på plats 8 & 10 (markering på bryggan)

Medlemskort

Medlemmar får ett medlemskort när man betalt in medlemsavgiften.

För att alla medlemmar ska få medlemskort, krävs det att alla som har eller ska betala medlemsavgiften måste skicka sina uppgifter till klubben.

Detta görs enkelt på sidan Medlemskap / Bli medlem

OBS för att styrelsen ska få koll på medlemsantalet är det viktig att man skickar in sina uppgifter när man betalt medlemskapet.

Båtplats vid bryggan 2018

Klubb båtarna kommer att ligga på plats 8 & 10

Dom som har hyrt plats vid bryggan väljer en ledig plats

Alla som har båtplats vid bryggan får lägga i egen (akter) boj så blir det bättre ordning.

Mvh Styrelsen

Rubrik

Det här är en paragraf. Klicka här för att lägga till din egen text och redigera paragrafen. Det här är rätt ställe att skriva lite mera om dig själv och introducera webbsidan för dina besökare.