Pristagare Km gädda 2021, resultat finns att se på sidan Resultat Tävlingar

Hej och trevlig sommar på er medlemmar🙂

En extra påminnelse till alla som lånar båt, lämna båten ren och fin till nästa som lånar båt, det har legat skräp kvar i båtarna ibland när jag varit ner och tittat till dom, det är inte långt till soptunnan. Skulle nåt gå sönder eller nåt som behöver åtgärdas så skicka ett meddelande till mig så vi kan åtgärda/fixa fel mm så allt är ok när nästa ska låna,tack på förhand. Mvh Timo 0730 87 35 67

Nu är alla båtplatser vid båtbryggan "uthyrda"

Medlemsavgifter från 1a januari 2021

På årsmötet den 26 mars 2020 beslutades att medlemsavgiften för seniorer och pensionärer från och med 2021 ska vara en avgift på 200kr.

I övrigt oförändrat, juniorer 50 kronor och familjemedlemskap 250 kronor.

Bokning av båt

Om man vill låna / boka båt (vilket är gratis när man är medlem i klubben)
Skicka sms när ni vill boka/låna båt, lämna gärna erat namn när ni bokar/frågar om ledig båt så jag har koll å inte dubbelbokar/ Timo 0730 87 35 67.
Klubb båtarna ligger förtöjda på plats 8 & 10 (markering på bryggan)

OBS ring inte, svarar endast på sms meddelande för att lättare ha koll och för att slippa svara på eventuella jobbiga  försäljare.

Medlemskort

Medlemmar får ett medlemskort när man betalt in medlemsavgiften.

För att alla medlemmar ska få medlemskort, krävs det att alla som har eller ska betala medlemsavgiften måste skicka sina uppgifter till klubben.

Detta görs enkelt på sidan Medlemskap / Bli medlem

OBS för att styrelsen ska få koll på medlemsantalet är det viktig att man skickar in sina uppgifter när man betalt medlemskapet.

Båtplats vid bryggan 2018

Klubb båtarna kommer att ligga på plats 8 & 10

Dom som har hyrt plats vid bryggan väljer en ledig plats

Alla som har båtplats vid bryggan får lägga i egen (akter) boj så blir det bättre ordning.

Mvh Styrelsen

Rubrik

Det här är en paragraf. Klicka här för att lägga till din egen text och redigera paragrafen. Det här är rätt ställe att skriva lite mera om dig själv och introducera webbsidan för dina besökare.