Gäddtävling

KM GÄDDA lördag 3e okt 2020 avgjord, se hur det gick på sidan Resultat Tävlingar

Camping förbjuden vid parkeringen!

Parkering endast tillåten för medlemmar och vandrare

Mvh Styrelsen

Km mete 2020

Avgjord, endast 4 st som deltog vilket är riktigt tråkigt, så hoppas att fler ställer upp nästa gång, resultat finns på sidan "Resultat Tävlingar"

Bokning av båt

Om man vill låna / boka båt (vilket är gratis när man är medlem i klubben)
Skicka sms när ni vill boka/låna båt, lämna gärna erat namn när ni bokar/frågar om ledig båt så jag har koll å inte dubbelbokar/ Timo 0730 87 35 67.
Klubb båtarna ligger förtöjda på plats 8 & 10 (markering på bryggan)

Medlemskort

Medlemmar får ett medlemskort när man betalt in medlemsavgiften.

För att alla medlemmar ska få medlemskort, krävs det att alla som har eller ska betala medlemsavgiften måste skicka sina uppgifter till klubben.

Detta görs enkelt på sidan Medlemskap / Bli medlem

OBS för att styrelsen ska få koll på medlemsantalet är det viktig att man skickar in sina uppgifter när man betalt medlemskapet.

Båtplats vid bryggan 2018

Klubb båtarna kommer att ligga på plats 8 & 10

Dom som har hyrt plats vid bryggan väljer en ledig plats

Alla som har båtplats vid bryggan får lägga i egen (akter) boj så blir det bättre ordning.

Mvh Styrelsen

Rubrik

Det här är en paragraf. Klicka här för att lägga till din egen text och redigera paragrafen. Det här är rätt ställe att skriva lite mera om dig själv och introducera webbsidan för dina besökare.